Total Network Inventory 5.6.0

0
4579

Total Network Inventory е програма за инвентаризация на компютрите, мрежовото оборудване и софтуера.

Total Network Inventory извършва отдалечено сканиране на сървърите и компютрите, работещи под управлението на операционните системи Windows, OS X, Linux, FreeBSD и ESX/ESXi, без да е необходимо инсталиране на клиентски софтуер – необходими а само административната парола.

В централизираното хранилище TNI 3, всяка компютърна система заема само няколко десетки килобайта информация, Възможно е групирането на устройствата, добавяне на коментари и други.

Total Network Inventory може да съставя инвентаризационни списъци – функция, която превръща досадната инвентаризация в приятно занимание. Total Network Inventory съставя подробни отчети, списъци с промените (и техните дати) в хардуера и софтуера, за включваните към компютрите периферни устройства, използваното дисково пространство и други. Предвидена е работа по разписание. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Total Network Inventory 5.6.0

Официална страница
Изтегли: Total Network Inventory 5.6.0 (39.6 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари