Transmission 4.0.3 Final

0
1338

Transmission е мултиплатформен BitTorrent клиент. Интерфейсът и боравенето с програмата са максимално опростени, като приложението се характеризира с висока степен на надеждност и функционалност и нисък разход на ресурси.

Програмата има минималистичен интерфейс, който ви позволява да започнете да изтегляте торенти след няколко секунди след стартиране на приложението. В допълнение, можете да изтеглите всички файлове, които искате, едновременно, винаги и когато връзката ви може да го поддържа, разбира се.

Едно от най-големите му предимства е, че Transmission идва с визуално привлекателен и лесен за използване интерфейс. Това приложение с отворен код предлага персонализиране на настройките и широк набор от функции, което го прави една от предпочитаните опции за торент.

Transmission е торент клиент с много функции, предлагащ почти всяка функция, от която потребителят на торент ще се нуждае. Основните възможности включват поддръжка за криптиране, планиране на изтегляне, дистанционно управление и IP филтриране. За разлика от други клиенти, Transmission поддържа вградени системи като NAS, персонални сървъри, HTPC и Raspberry Pi.

Този торент клиент предлага широка гама от добавки, които могат да се използват за допълнително подобряване на неговия набор от функции. Поддръжката на плъгина Kodi отличава Transmission от останалите BitTorrent клиенти, а поддръжката на RSS емисии е предимство и тук.

Transmission може да бъде стартиран под Mac OS X (с интерфейс Cocoa), под други Unix операционни системи (с интерфейс GTK+ и Qt), а също и под BeOS/ Zeta (с native интерфейс). Лиценз: Безплатен (GPL).

Промени в Transmission 4.0.3 Final

Официална страница
Изтегли: Transmission 4.0.3 за Windows 32-bit (15.6 MB)
Изтегли: Transmission 4.0.3 за Windows 64-bit (17.8 MB)
Изтегли: Transmission 4.0.3 за Linux (9.58 MB)
Изтегли: Transmission 4.0.3 за MacOS (7.18 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари