Transmute Standard 2.70

0
80

Transmute Standard е много лек и лесен за използване мениджър на отметки, който служи за експортиране, синхронизиране, премахване на дубликатите и редактиране на отметките. Transmute Standard може да работи с всички съвременни браузъри – Firefox, Opera, Google Chrome, Safari, Internet Explorer, Chromium, Flock и Konqueror. Програмата е съвместима с Delicious и Google Bookmarks.

Основни особености на Transmute Pro: възможност за експортиране на отметките към локален диск, управление на отметките при различните браузъри, автоматично създаване на резервни копия на данните, премахване на дублираните отметки, редактиране на отметките, работа с ключови думи, предложения за изтриване на „мъртвите“ отметки и препрати, много лек интерфейс, малко системни ресурси . Някои функции не са достъпни при безплатния вариант. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Екран: Transmute Standard
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
 Изтегли: Transmute Standard 2.70 (1,3 MB)
Изтегли: Transmute Standard 2.70 Portable (1,3 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари