TV-Browser 4.2.7 Final

0
3156

TV-Browser е безплатна програма с помощта на която ще можете да прегледате програмната схема на стотици онлайн телевизионни канали. Освен каталог на ТВ каналите, TV-Browser предлага и търсачка.

TV-Browser има опция за сваляне на мултимедийното съдържание на компютъра ви, откъдето можете да го гледате по-късно. Приложението поддържа плъгини.

TV-Browser ще зарадва тв маниаците, като им спести ежедневното купуване на вестника единствено заради телевизионната програма. Това приложение ви предоставя актуален и пълен списък с дневната програма на много световни телевизии. Списъкът е изключително прегледен и ясен, а за актуализацията на програмите се нуждаете единствено от Интернет връзка, благодарение на която се извършва и процесът на обновяване данните.

Е, още по-добре щеше да бъде, ако можеше да стартира приложения за гледане на съответната телевизия на компютъра, но в бъдеще може и да се появи подобен модул. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Промени в TV-Browser 4.2.7 Final

Официална страница
Изтегли: TV-Browser 4.2.7 Lite Final за Windows (5.36 MB)
Изтегли: TV-Browser 4.2.7 Full Final за Windows 32-bit (25.9 MB)
Изтегли: TV-Browser 4.2.7 Full Final за Windows 64-bit (26.2 MB)
Изтегли: TV-Browser 4.2.7 Final за Linux (5.32 MB)
Изтегли: TV-Browser 4.2.7 Final за MacOS (5.55 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!