TwinkiePaste 3.54 Build 700

0
4264

TwinkiePaste е програма за ОС Windows за вмъкване на често използвани фрагменти текст, изрази, подписи и други към всякакви програми с натискането на горещ клавиш. TwinkiePaste запазва историята на обмен. Приложението може да стартира други програми, да търси в Глобалната мрежа маркиран където и да е текст, да поставя кавички и още много други автоматизации.

TwinkiePaste може да записва команди, които да бъдат изпълнявани чрез горещи клавиши. Възможно е да маркирате текст в Интернет или в текстовия редактор, а след това да го преведете с Google Translate чрез команда от арсенала на TwinkiePaste.

Ако сте въвели цитат и сте забравили да поставите кавички можете да изберете съответната команда от TwinkiePaste и маркираният текст получава кавички. Възможно е автоматичното превключване на клавиатурната подредба при вмъкване на английски и български думи. TwinkiePaste разполага с меню, съдържащо фрагментите за вмъкване и възможност за запазване на историята като файл.  Лиценз: Платен (Trial).

Промени в TwinkiePaste 3.54 Build 700:

[+] updated French language file of user interface (thanx to rico.sos);
[*] + updated many language files of user interface;
[*] many improvements and bug fixes;

Официална страница
Изтегли: TwinkiePaste 3.54 Build 700 (2.07 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари