Ultimate Boot CD 5.3.9 Final

0
1695

Ultimate Boot CD е начин да си направите Boot-CD, от което да можете да си стартирате DOS – базирани програми и да не се мъчите с бавния транфер на Floppy устройството. Дискът ще Ви бъде от помощ и ако нямате флопи. OS – Windows All.

Ultimate Boot е колекция от програми, която можете да разположите върху CD или DVD диск и да използвате за диагностика на Вашата система. При запис върху диск, програмата го прави самостартиращ се и Ви дава възможност да изберете коя от програмите върху него желаете да стартирате. Пълен списък с всички диагностични програми, които се намират на диска, можете да откриете на официалната страница на програмата. Заедно с това Ultimate Boot вече е оптимизиран така, че да може да бъде стартират от USB стик.

Идеята на разработчиците е била в един обща пакет да се съберат всички най-необходими инструменти за поправяне, подготвяне, управляване, защитаване и архивиране на данните ви. Общият брой на включените програми надвишава 40 и включва: инструменти за възстановяване на повредени, изтрити файлове; антивирусни програми; за възстановяване на CMOS и др. пароли; за backup-ване/възстановяване на MBR и други важни части от системата; управление на дисковите дялове; пълна диагностика; извеждане на информация за системата и др. Лиценз: Безплатен (Open-Source).

Промени в Ultimate Boot CD 5.3.9 Final:

 

  • Downgraded SeaTools for DOS (GUI) to V2.22 at Kaur Kuut’s recommendation. Apparently the only feature introduced in V2.23 was long test timeout failure, but that prevents large capacity HDDs from completing the long generic test. Seagate subsequently removed this feature in SeaTools for Windows V1.4.0.2, but never did for SeaTools for DOS V2.23.
  • Updated Parted Magic to 2013_08_10. Thanks to James LaBarre for the tip.
  • Updated photorec, testdisk and fidentify to v7.1 through new module.
  • Updated Q&D Unit Clone to V1.1r. Thanks to author for the update.

 

Официална страница
Изтегли: Ultimate Boot CD 5.3.9 Final (803 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари