UltraEdit 10.20c

5
9

UltraEdit е един от най-добрите редактори на код. Той включва текстови редактор, който поддържа множество езици за програмиране, редактор на шестнайсетичен код и HTML редактор. Тази версия оправя някои грешки в кода.
Лиценз: Trial

Официална страница: www.ultraedit.com
Download: UltraEdit 10.20c | BG Mirror (3.38 MB)

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
2 Автори на коментарите
G-YONDockera Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
G-YON
G-YON

Стара е новината – от един-два месеца е. И аз я бях пуснал, но я изтрих.

Dockera
Dockera

G-YON, пак ми се изказваш неподготвен…!!!

как пък ще е на „един-два месеца“, като официалната страница е предтсвена на (8/03/04), а датата на файла е (02 Aug 2004 21:11:00 GMT)…?!?

но явно си вътрешен човек нещо… :blink:

G-YON
G-YON

Здраве да е, помислих, че е от 8 март… случва се да сбърка човек. С тези дребни нападки си личи, че звиждаш на kaldata, но твоя сайт никога няма да стане толкова богат на новини и програми 😀

Dockera
Dockera

хахах, смях, смях и пак смях… Цитат: Здраве да е, помислих, че е от 8 март… случва се да сбърка човек. йеее, вече си признаваш че грешиш… следвъщия път може да кажеш и Извинявайте… Цитат: С тези дребни нападки си личи, че звиждаш на kaldata, но твоя сайт никога няма да стане толкова богат на новини и програм какво дребни нападки бе човек…?!? – за втори път те хващам да пишеш глупости и ти какзвам как седят нещата в десйтвителност… да ти имам мирогледа и определенията… офффф, ето – пак пишеш глупостииии, а вземи малко разлучи как седят нещата… аз… Виж още »

G-YON
G-YON

ок, прекратявам спора, аре със здраве и да ме извинят всички, които съм засегнал по някакъв начин. Нямам нищо против забележките ти, както и забележките на който и да било, стига да не са по такъв ничин, защото „аз не ТИ се изкавам“, аз СЕ изказвам, нито пък „съм вътрешен човек“. Надявам се правилно да си ме разбрал. Още веднъж се извинявам, че по някога греша :cheers