UltraVNC 1.3.6.0 Final

0
1262

UltraVNC е клиент/сървър базиран софтуер, който ви позволява да контролирате компютъра си отдалечено използвайки TCP/IP връзка. Удобно за хора, които администрират мрежа от компютри или за хора, които искат да се свържат с PC-то вкъщи, докато са на работа или обратно.

UltraVNC е лесен за използване софтуер, който може да ви покаже работния плот (прозорец) на друг компютър (посредством интернет или лан мрежа) директно на вашия монитор. Програмата ви позволява да използвате вашата клавиатура и мишка за да управлявате компютъра от разстояние. Това означава, че може да се намирате на хиляди километри разстояние от вашия компютър, но въпреки това да си работите на него, все едно е пред вас.

Ако се занимавате с компютърна поддръжка, това е идеалния софтуер за вас. С него ще получите достъп до компютрите на вашите клиенти независимо в коя точка на света се намирате. На управлявания компютър е нужно да се инсталира същата програмата, или някой от нейните аддони: Repeater, SingleClick и NATtoNAT connectors. Лиценз: Безплатен (GNU).

Промени в UltraVNC 1.3.6.0 Final:

rdpmode fix
size/position/dpi update
security fixes
AdjustWindowRectExForDpi fix
scaling changes
Prevent service to restart vnc desktop  part when SHutdown has been initiated.
Better result for scaling  200% or 300%
delete ( remove MRU + delete optione files + reset to default)
High dpi_aware

Официална страница
Изтегли: UltraVNC 1.3.6.0 Final за Windows 32-bit (4.50 MB)
Изтегли: UltraVNC 1.3.6.0 Final за Windows 64-bit (5.05 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари