UltraVNC 1.3.2 Final

0
600

UltraVNC е клиент/сървър базиран софтуер, който ви позволява да контролирате компютъра си отдалечено използвайки TCP/IP връзка. Удобно за хора, които администрират мрежа от компютри или за хора, които искат да се свържат с PC-то вкъщи, докато са на работа или обратно.

UltraVNC е лесен за използване софтуер, който може да ви покаже работния плот (прозорец) на друг компютър (посредством интернет или лан мрежа) директно на вашия монитор. Програмата ви позволява да използвате вашата клавиатура и мишка за да управлявате компютъра от разстояние. Това означава, че може да се намирате на хиляди километри разстояние от вашия компютър, но въпреки това да си работите на него, все едно е пред вас.

Ако се занимавате с компютърна поддръжка, това е идеалния софтуер за вас. С него ще получите достъп до компютрите на вашите клиенти независимо в коя точка на света се намирате. На управлявания компютър е нужно да се инсталира същата програмата, или някой от нейните аддони: Repeater, SingleClick и NATtoNAT connectors. Лиценз: Безплатен (GNU).

Промени в UltraVNC 1.3.2 Final:

– incoming data from server to viewer and invers is extra checked for code injection by fake viewer or servers. Were possible, functions are replaced by there security enhanced counterpart.
-made international keyboard path option
-jpg encoder use master frames
-prevent screen lock while connected
-Viewer changes
*settings are now server based
*tab option screen via expand button

Официална страница
Изтегли: UltraVNC 1.3.2 Final за Windows 32-bit (3.07 MB)
Изтегли: UltraVNC 1.3.2 Final за Windows 64-bit (3.52 MB)

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари