UMPlayer 0.98

0
92

UMPlayer (Universal Multimedia Player) е безплатен плейър с отворен код, написан под платформата QT, който може да възпроизвежда всички популярни формати като AAC, AC3, ASF, AVI, DIVX, FLV, H.263, Matroska, MOV, MP3, MP4, MPEG, OGG, QT, RealMedia, VOB, Vorbis, WAV, WMA, WMV, XVID, Audio- и DVD дискове, (S)VCDs, звук и картина от ТВ-тунер и интернет радио, SHOUTcast Radio стрийминг и дори ненапълно изтеглени или повредени аудио- и видеофайлове.
Плейърът представлява форк на популярния SMPlayer, създаден за операционната система Linux, който освен за различни Linux дистрибуции се разработва и за Windows и MAC OS X. Освен стандартните за един съвременен плейър функции, UMPlayer предоставя списък на популярни в световен мащаб интернет радиа, притежава вградена функция за търсене в YouTube, има вграден YouTube плейър/рекордер, може да търси и синхронизира субтитри, разполага с над 270 вградени аудио- и видеокодеци, поддържа скинове, има интуитивен интерфейс. Допълнителни скинове за програмата можете да свалите оттук. Лиценз: Безплатен (GPL).

Екрани: 1 | 2 | 3 | 4 | 5
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: UMPlayer 0.98 за Windows (146 KB)
Изтегли: UMPlayer 0.98 за MAC OS X (35.34 MB)
Изтегли: UMPlayer 0.98 за Linux


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари