UnHackMe 14.60.2023.0131 Final

0
13701

UnHackMe е не особено популярна но съвсем не лоша антивирусна програма за откриване и ефективно премахване на троянски коне от ново поколение, които използват технологията руткит. Интерфейсът е удобен, налице са всички необходими настройки.

Руткитът е програма, която хакерите използват, за да маскират своите инвазии и да получат администраторски достъп до компютрите на жертвите. Атакуващият инсталира руткита чрез потребителско действие, като използва уязвимости или чрез кракване на парола.

UnHackMe открива и премахва руткит програмите, които умело заличават всички следи от пребиваването си в компютъра, което не винаги се отдава на традиционните антивирусни програми. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в UnHackMe 14.60.2023.0131 Final

  1. Improved UX design of the malware removal screen.
  2. Fixed: TR.WDCLOUD.EXE, TR.RHC.EXE, PUP.YSPX, AD.FEED.CF-SE.COM, AD.CLICKCRYSTAL.COM, AD.DIROMALXX.COM, AD.QUATELISEST.COM, AD.HILLOG.CLICK, AD.ANOTHES.CLICK, AD.FLIXTOR.LIFE, AD.WEARISOMERAYNOPE.COM, AD.CAPTCHAFAIR.TOP, AD.THEOCEANSHORE.COM, AD.UNALBOATIONCE.COM, AD.UPDATERLIFE.COM, AD.TROBLETETS.COM, AD.INFIRMARYBOSS.COM.
  3. Fixed small bugs.
  4. Updated: AV databases.

Официална страница
Изтегли: UnHackMe 14.60.2023.0131 Final (43.5 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари