Universal SQL Editor 1.9.3

0
2139

Universal SQL Editor е мощен и едновременно с това удобен за работа софтуерен инструмент, снабден с визуален интерфейс и предназначен за разработчици на всякакви бази данни.

С помощта на Universal SQL Editor е възможно интегрирането на всякакви ODBC бази данни (Oracle, SQL Server, DB2 и други), както и редактирането на SQL скриптове и запитвания, форматиране на SQL, отделяне внимание на синтаксиса и други.

Universal SQL Editor предлага гъвкава връзка между различните бази данни, лесна манипулация на обектите в тях, изпълнение на масивни скриптове и оцветяване на грешките в тях.

Universal SQL Editor е мощен редактор на SQL с отделяне на синтаксиса, вградени подсказки, автоматично довършване на кода, търсене чрез прилагане на филтри и сортиране, експорт към електронната таблица Excel и много други. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: Universal SQL Editor 1.9.3 (2.44 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари