Video Compressor 2019.4

0
538

Video Compressor е програма за компресиране на видео файлове с MPEG4 (MP4), FLV, 3GP, AVI и други популярни видео формати, която според нейните автори компресира видеото без загуба на качество. Video Compressor, известна по-рано като Advanced Video Compressor, компресира видеото с помощта на най-съвременните и напредничави алгоритми за компресиране на цифрово видео.

Video Compressor е много подходяща за конвертиране на видео за различни мобилни устройства. Компресията на видео файловете е удобна за използване при качването на клипове в YouTube или други подобни онлайн-услуги. Video Compressor не само компресира файловете, а има и функции за увеличаване яркостта на по-тъмните кадри, за подобряване на контраста, цветовата гама, звука и други.

Основни възможности на Video Compressor: използват се най-съвременните алгоритми за компресия, поддържат се над 100 видео и аудио кодеци, както и над 20 формата за декодиране на видео; възможна е собствена настройка на битрейта на аудиото и видеото; промяна размера на кадрите, създаване на потребителски профили, пакетен режим. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: Video Compressor 2019.4 (14.0 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за