VideoPad Video Editor 13.45

0
5281

VideoPad Video Editor е идеалното средство за работа с видеофайлове, позволяващo тяхното редактиране. Интерфейсът на програмата е разделен на няколко части, от които могат да се избират специални ефекти, да се създават преходи в клипа, работа с файлове, работа със звук и добавяне на нови звукови пътечки.

VideoPad Video Editor може да прихваща изображението от камерите или телевизора, а след това заснетия материал веднага да бъде коригиран. VideoPad Video Editor позволява създаването на препратки и субтитри, поддържа се импортирането и експортирането на субтитри, възможен е записа на стереоскопично 3D видео, поддържат се различни формати и резолюции, както и звукови ефекти.

VideoPad Video Editor може да настройва яркостта и оттенъка на филмите чрез разнообразни филтри. След изтичането на 14-дневния пробен срок остава поддръжката на .AVI, .WMV, .ASF и DVD, което е достатъчно за домашно ползване. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: VideoPad Video Editor 13.45 (5.75 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари