VIPRE Advanced Security 10.1.4.28

0
307

VIPRE Advanced Security се явява олекотен и ефективен инструмент за защита от множество онлайн заплахи, вкл. фишинг атаки и вируси от типа рансъмуер, които криптират данните и искат откуп.

Опростеният и интуитивен интерфейс създава впечатление, че програмата предлага само базови функции за сигурност, но всъщност са налични редица настройки и опции за адаптиране на антивируса спрямо конкретните нужди.

VIPRE Advanced Security дава възможност за сканиране по предварително зададен график, през равни интервали. Приложението генерира и съхранява подробен лог файл с история на извършените действия и събитията.

Антивирусът пази от уеб заплахите в реално време, като в допълнение предлага защитна стена, която добавя още един слой в системата на сигурността. Потребителят може да настрои филтри на защитната стена и дори да блокира достъп до интернет.

Нещо повече, VIPRE Advanced Security дава възможност за работа в невидим режим, който предпазва РС-то от атаките на някои типове малуер, сканиращи автоматично портовете. Тази опция намалява риска от инфектиране с рансъмуер. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: VIPRE Antivirus 4.0.4210 (5.61 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари