Visopsys 0.91

0
1523

Visopsys (VISual OPerating SYStem) преди по известна като Partition Logic е безплатна програма за разделяне на хард дискове и управление на информацията върху тях. Инструментът се зарежда от CD и се стартира като самостоятелна операционна система, независима от постоянната ви операционна система.

Visopsys e алтернативна операционна система за PC. Разработва се от 1997 и е малка, бърза и с отворен код. Има атрактивен интерфейс, забележителни възможности. Тя е уникална и не е клонинг на познатите ни операционни системи.

Visopsys умее да създава, трие, форматира и размества дялове, както и да модифицира техните атрибути. Може да копира цели хард дискове от един на друг. Програмата не предлага всички функции на Partititon Magic, но е напълно безплатна.

Според авторите това е доста реален конкурент на скъпо платените Partition Magic, Drive Image и Norton Ghost. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Visopsys 0.91

Официална страница
Изтегли: Visopsys 0.91 – CD-ROM version (21.7 MB)
Изтегли: Visopsys 0.91 – USB stick version (3.04 MB)
Изтегли: Visopsys 0.91 – Floppy Disk version (545 KB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари