VisualRoute Lite 14.1a

1
329

С VisualRoute можете да откриете местоположението на даден компютър, независимо в коя точка на света се намира само с едно щракване. Програмата посочва положението с точност до град. Може и да ping-ва, да дава Who is информация и др. Всичко се изкарва във вид на графика, показваща пътя от вашето РС до съответния компютър.

VisualRoute ще ви помогне да определите откъде идват Вашите проблеми със свързаността – от доставчика Ви, от Интернет или от уеб сайта, който се опитвате да отворите и също така да Ви покаже къде точно се появява проблема. Програмата разполага с шест отделни издания, които ще Ви осигурят подробен и надежден анализ на връзката от даден компютър до отдалечен такъв или дадена точка (точки) в Интернет. Всички приложения включват проследяване на трасета, пинг тестове, reverse DNS и Whois lookups и визуализиране на маршрута, по който минава Вашата връзка. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: VisualRoute Lite 14.1a (5.30 MB)

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
AxOx
AxOx

Само да коригирам – програмата не е да проследи къде седи дадения компютър – за това си има IP геололокация база данни(ipgeolocation) безплатни уеб страници за това бол.

Тази програма ти дава през колко възела и откъде минава трафика което може да обясни защо и в кой точно възел има забавяне – добро за мрежови администратори да оптимизират връзки или да пренасочват трафик.