VMware Player 17.0.2

1
5064

С помощта на VMware Player ще можете да стартирате всяка една виртуална машина, която сте създали.

Виртуалните машини могат да бъдат много полезен инструмент, тъй като позволяват на потребителите да използват няколко операционни системи едновременно на един компютър. Трябва да използвате Windows за своята работа, но предпочитате Linux за удоволствие? Това не е проблем! Виртуалните машини ви дават най-доброто от двата свята, а VMware Player е един много лесен начин да го осъществите.

Програмата е много лесна и интуитивна за използване, с помощник който ви води през всяка стъпка от процеса на създаване на виртуални машини. Главното меню ви позволява да изберете дали искате да създадете нова виртуална машина, да отворите съществуваща виртуална машина, да преминете към VMware Workstation, или да видите Help файла на програмата в HTML формат. Когато потребителят избере да се създаде нова виртуална машина, програмата ще ви попита да изберете дали да използвате инсталационен диск, имидж на операционната система, или ще инсталирате операционната система на по-късен етап. Можете да изберете дали ще инсталирате Windows, Linux, Novell NetWare, Sun Solaris, или друга операционна система, и да изберете правилната версия от падащото меню.

VMware Player ви кара да изберете име и място за виртуалната машина и да определите максималните заделени ресурси. Натиснете Finish и програмата започва работа по създаване на виртуалната ви машина. VMware Player е много лесен за използване, дори и от начинаещи, а помощния HTML файл е добре написан и задълбочен.

Програмата може да не е напълно функционална, като някои други приложения за създаване на виртуални машини, но тя отговаря на нуждите на повечето потребители, особено тези, които не искат да харчат пари за софтуер.

Програмата ви позволява да връщате предходни състояния на виртуалната машина, да използвате Drag&Drop, да копирате и поставяте между нормалната си операционна система и виртуалната, да споделяте папки, да задавате IP адреси и да се свързвате мрежово и много други възможности. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в VMware Player 17.0.2

Официална страница
Изтегли: VMware Player 17.0.2 за Windows (577 MB)
Изтегли: VMware Player 17.0.2 за Linux (498 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари