VSO CopyTo 5.1.1.3

0
56

CopyTo преди (CopyToDVD) е софтуер, който управлява вашите backup нужди. С този инструмент можете да направите backup на вашата музика, игри, филми, видео, снимки, както и на всякакви други data файлове.

Вграден в shell-а или използван като нормално приложение, той работи с всяка записвачка за дискове. Записва най-различни файлове и папки, както и аудио CD-та в MP3 формат, прави backup на MP3 файлове.

CopyTo е програма, с която можете да създавате резервни копия или да записвате с един клик любимата си музика, филми, игри, снимки, програми и други приложения на CD/DVD. Програмата предоставя широк спектър от възможности за създаване на CD/DVD, като: интерграция в системата, дружелюбен интерфейс, анализатор на данни и други. Поддържа всички CD/DVD формати: CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-RAM, DVD+R DL и DVD-R DL.CopyTo е програма, с която можете да създавате резервни копия или да записвате с един клик любимата си музика, филми, игри, снимки, програми и други приложения на CD/DVD. Програмата предоставя широк спектър от възможности за създаване на CD/DVD, като: интеграция в системата, дружелюбен интерфейс, анализатор на данни и други. Поддържа всички CD/DVD формати: CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-RAM, DVD+R DL и DVD-R DL. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в VSO CopyTo 5.1.1.3:

– 0005383: [Feature Request] v5.1.0.4 Does not remember Burn Log Windows Position (cedric) – resolved.
– 0005478: [Bug] play with vmp in windows shell, on video_ts folder doesn’t play or load files (cedric) – resolved.
– 0006517: [Bug] in manager help / open log file does nothing (cedric) – resolved.
– 0006516: [Bug] burn of video ts does not work (cedric) – resolved.

Официална страница
Изтегли: VSO CopyTo 5.1.1.3 (54.2 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари