WavePad 7.09

0
653

WavePad е неголям, но много мощен аудио редактор, който дава на потребителя широки възможности за редактиране на звук. С помощта на WavePad е възможно пакетно обработване на файловете, добавяне на най-разнообразни ефекти – ехо, реверберация, затихване и други, изрязване и вмъкване на звукови фрагменти, премахване на шумовете, нормализиране нивото на звука в аудиофайловете преди запис на диск и много други.

Основни възможности на WavePad: поддръжка на най-разпространените аудио формати – mp3, wav, vox, gsm, real audio, au, aif, flac, ogg и други, разнообразни звукови ефекти, богати възможности за редактиране на звука, поддръжка на VST плъгини, пакетна обработка на файлове, инструменти за спектрален анализ и промяна на човешкия глас, възможност за възстановяване на звукови пътечки и отстраняване на шумовете, поддръжка на честоти за дискретизация от 6 до 96 KHz, поставяне на етикети в звуковите пътечки за по-лесно търсене, поддържа се работата с MixPad. Програмата има версии за Windows, Mac, iOS, Android, Kindle, iPad, iPhone.  Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: WavePad 7.09 за Windows (1.70 MB)
Изтегли: WavePad 7.09 за Mac OS X (2.70 MB)

СПОДЕЛИ
Предишна новинаD3DGear 5.00.2112
Следваща новина1Password 6.6.439
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

Извести ме за
avatar
wpDiscuz