WebSite-Watcher 2023 23.4 Final

0
3382

WebSite-Watcher Ви позволява да наблюдавате сайтовете за ъпдейти и промени. Така можете да следите своята конкуренция, без дори да си помръднете пръста. Когато програмата открие промени в някой сайт, тя запазва новата и старата версия на сайта и оцветява променените участъци от текста.

Можете да организирате сайтовете, които следите, в различни категории, да прилагате филтри за пренебрегване на често променящи се части от дадена страница, да избирате между различни методи за следене и много други възможности.
WebSite-Watcher следи за обновявания и промени любимите ви уебсайтове. Когато програмата открие някакви промени, веднага ги оцветява и запазва в удобен за преглеждане вид. Освен това можете да прилагате различни филтри за често променящи се секции, да следите новинарски групи, форуми и други динамично променящи се страници. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в WebSite-Watcher 2023 23.4 Final

Купи WebSite-Watcher Personal сега!

Официална страница
Изтегли: WebSite-Watcher 2023 23.4 Final (117 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари