WhoCrashed 7.05

0
1463

WhoCrashed е малка програма, помагаща при анализа на записаната в дисковата система оперативна памет, след възникване на срив в компютърната система.

След стартирането на WhoCrashed е необходимо да се натисне бутона Analyze, след което WhoCrashed започва да сканира диска на компютъра за записани дъмпове памет, а резултатът от работата на тази програма се изобразява в раздела Report. Освен информация за самата грешка, WhoCrashed показва името на файла, предизвикал срива, който обикновено е драйвер за устройство и по-рядко – модул на ядрото.

Препратките в текста на отчета на WhoCrashed са оцветени със син цвят и препращат с правилно зададени въпроси към търсещата машина на Google. Към всяка грешка е добавено и кратко описание, в което се обяснява най-вероятната причина за краха на компютърната система. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в WhoCrashed 7.05

Официална страница
Изтегли: WhoCrashed 7.05 (12.9 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари