WildBit Viewer 6.11 Final

1
692

WildBit Viewer е мощна програма за обработка на цифрови изображения, характерна с удобния си интерфейс и възможността за изобразяване на различни метаданни, в това число EXIF-данните.

WildBit Viewer има възможност за създаване на слайдшоу и опции за сравняване на изображенията. Програмата може да генерира иконки за предварителен преглед на изображенията.

От останалите възможности на WildBit Viewer можем да изброим сортиране на изображения по най-разнообразни параметри и съставяне на списъци с избрани файлове и папки, поддръжка на компютърни системи с няколко монитора и конфигурации за тях.

WildBit Viewer може да бъде вградена в контекстното меню на файловия експлорър за по-бърз достъп до нейните функции. Програмата разпознава над 70 графични формата и разполага с 172 ефекта на преход при организиране на слайдшоуто. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в WildBit Viewer 6.11 Final

Официална страница
Изтегли: WildBit Viewer 6.11 Final за Windows 32-bit (27.1 MB)
Изтегли: WildBit Viewer 6.11 Final за Windows 64-bit (29.3 MB)

Изтегли: WildBit Viewer 6.11 Final Portable за Windows 32-bit (58.7 MB)
Изтегли: WildBit Viewer 6.11 Final Portable за Windows 64-bit (64.4 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари