WinBatch 2023А

0
1347

WinBatch е програма за работа в средата на операционната система Windows с помощта на лесен скриптов език.

Написаните с помощта на WinBatch макроси могат да се стартират чрез иконки, горещи клавиши, или от други програми, с цел да се автоматизират всички аспекти при работата с компютърната система.

Комплектът WinBatch и компилатора за него, позволяват създаването на изпълними .exe файлове. Главни особености на WinBatch са опростеният, приличащ на BASIC синтаксис, възможността за управление на потоци, записът на натиснатите клавиши, управление на файловата система, математическите изчисления, DDE, OLE, Интернет-връзките и други.

Типична задача за WinBatch е изпращането на електронна поща или FTP-файл от приложение за работа с база данни. Голямо удобство на WinBatch е, че веднага след инсталирането е готова за работа, понеже има много готови образци за типична работа с компютърната система.

Накратко, WinBatch предоставя автоматизация с помощта на макроси за всичко, свързано с операционната система Windows. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в WinBatch 2023А

Официална страница
Изтегли: WinBatch 2023А (16.9 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари