Windows Firewall Control 6.8.2.0

3
5593

Windows Firewall Control е съвсем малка програма, която добавя удобен потребителски интерфейс към вградената защитна стена в операционната система Windows, като едновременно с това разширява неговите възможности. Windows Firewall Control дава възможност на потребителите с лекота да управляват защитната стена в ОС Windows, без да са необходими задълбочени компютърни познания за неговата настройка.

Основни характеристики на Windows Firewall Control: само един изпълним файл с малък размер, интуитивен и понятен интерфейс,  забрана или разрешение за достъп до Интернет за всяко приложение с един клик на мишката, интегриране в експлоръра, лесен и удобен достъп до формирането на правилата на защитната стена, защита на програмата за изтриване от неупълномощени лица, режим на обучение с уведомяване на блокираните връзки, блокиране на настройките чрез парола, импорт и експорт на настройките и правилата. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Windows Firewall Control 6.8.2.0:

– New: Redesigned the global hotkeys to support more combinations.
– Fixed: WFC installer was updated against exe hijacking vulnerability.
– Fixed: Moving a temporary rule to a different group name does not clear the outdated
description.

Официална страница
Изтегли: Windows Firewall Control 6.8.2.0 (2.67 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари