Windows Inspection Tool Set 3.2.5

0
358

Windows Inspection Tool Set (WiTS) е програма за анализ и диагностика и е предназначена за цялостен и подробен преглед на операционната система Windows – процеси, потребители, мрежови връзки, споделени файлове и принтери. Windows Inspection Tool Set фиксира не само ръчните промени, но и автоматичните, предизвикани от външни приложения.

Windows Inspection Tool Set може да прави подробна диагностика на системата и е удобна за засичане на промените, възникнали от внезапна вирусна атака. Структурата на програмата е разбираема, интерфейсът е удобен за използване. Софтуерът е оптимизиран за използване от най-новите версии на операционната система на Microsoft. Предлагат се отделни програмни прозорци за разглеждане на различните събития, както и за получаване на подробна статистика и технически характеристики на възникналото събитие. Вградени са индикатори за използваната оперативна памет, за натоварване на процесора и други. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Промени в Windows Inspection Tool Set 3.2.5:

  • Display service interactive and delayed start setting.
  • Fixed memory leak.
  • Fixed „Column style not configured.“ error.
  • Fixed „User not found.“ error.

Официална страница
Изтегли: Windows Inspection Tool Set 3.2.5 за Windows 32-bit (3.23 MB)
Изтегли: Windows Inspection Tool Set 3.2.5 за Windows 64-bit (3.83 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари