Windows Live Messenger 2011 15.4.3555

0
40

Нова версия на популярния софтуер за изпращане на съобщения Windows Live Messenger.

Преди известен като MSN Messenger, Windows Live Messenger е отговорът на Microsoft в сферата на мигновените съобщения(IM). Въпреки че до голяма степен прилича на предшественика си, Windows Live е уникален с това, че Ви позволява да споделяте папки и файлове локално с останалите потребители. Клиента притежава обичайните анимирани емотикони, а също и мултиплейър игри, безплатни PC-към-PC разговори, изпращане на съобщения до мобилен телефон и видео разговори. Плюс това Windows Live притежава VoIP възможности, които Ви позволяват да позвъните на телефони по целия свят за определена сума. Основният недостатък на програмата е, че нямате възможност да получавате входящи обаждания от стационарни или мобилни телефони, услуга налична в конкурентните Yahoo Messenger и Skype и Trillian Astra.

Веднъж инсталиран, Windows Live Messenger показва падащо меню с функциите си в горната част на прозореца. Списъка с контакти е разположен в центъра, полето за търсене на дъното, а връзки за eBay, Rhapsody са разположени в ляво. Потребителите на Microsoft ще се зарадват на интеграцията с MSN пространството. Също така плюс е, че Windows Live Messenger и Yahoo Messenger са вече съвместими и ще можете да се свързвате с приятели ползващи и едната и другата чат програма. За да постигнем това преди се налагаше използването на Trillian.

Функцията за споделяне на файлове е доста полезна,особено между колеги на работното място, като можете да прехвърляте файлове помежду си с няколко клика на мишката. Може да провеждате видео-разговори с резолюция 640×480 пиксела. Windows Live Messenger е доста добър IM клиент.

Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Windows Live Messenger 2011 15.4.3555 Online Installer (1.24 MB)
Изтегли: Windows Live Messenger 2011 15.4.3555 Full Installer (220 MB)

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари