WinGate 9.4.5 Build 6015

0
876

WinGate е Proxy Server, който в много отношения превъзхожда вградения във всички версии след Windows Internet Connection Sharing. Служи главно за споделяне на една Internet връзка от един компютър към останалите в една или повече мрежи плюс много екстри. Поддържа всички разпространени Network Connеctions, самостоятелна поддръжка на VPN. На всеки протокол може да бъде зададен и променян порта по който върви към работните станции. Има вграден Firewall, прави Cashe с променяем размер. Може де се конфигурира като DHCP Server, Mail Server, DNS Server, SMTP Server, POP3 Server и др.

WinGate ще ви позволи да пренасочите вашата Интернет връзка към други компютри, като същевременно с това разполагате с изключителна степен на защита срещу външни прониквания. Можете да настроите програмата да работи като HTTP и FTP прокси сървър, мейл сървър и много други. VPN клиента ще ви позволи да изградите своя собствена защитена виртуална частна мрежа, чрез която да имате достъп до дадена мрежа от всяка една точка в света без да се притеснявате за сигурността.

С WinGate можете да предоставите достъп до интернет на всички компютри в локалната мрежа. Програмата поддържа всички достъпни днес видове свързвания. WinGate предлага защитна стена, пощенски (SMTP/POP3) сървър, прокси-сървър, DNS и DHCP сървър. Поддържа протоколите NAT (Network Address Translation), GDP (Gateway Discovery Protocol), WRP (Winsock Redirect Protocol) и RTSP (Real Time Streaming Protocol). Програмата предлага гъвкави настройки, позволяващи на администраторите да създават необходимите правила за работа и филтри. Функционалният обхват на WinGate се разширява с plu-in-и. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в WinGate 9.4.5 Build 6015

Официална страница
Изтегли: WinGate 9.4.5 Build 6015 (67.7 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари