WinLock 9.1.2

0
3812

WinLock е програма, с която можете да заключите достъпа до информацията на Вашия компютър. Програмата стартира в системния трей и изисква парола за промяна на настройките на системата. Може да заключва файлове, приложения, харддискове, да филтрира и забранява достъпа до определени интернет сайтове и още много.

WinLock е завършено решение за осигуряване на безопасност на компютрите, работещи под управление на операционни системи Windows. Независимо от това, дали компютърът е личен или за общо ползване, WinLock гарантира, че само оторизираните ползващи могат да получат достъп до важна информация.

WinLock също така позволява да се забрани използване на комбинация клавиши в Windows (такива като Alt-Ctrl-Del, Alt-Tab, Ctrl-Esc и т.н.), да се блокира десктопът на Windows, да се настройва меню Старт, да се скрият бутонът „Старт“ и Панелът на задачите, и много други.

Искате ли да не се пипа по компютъра Ви, докато Ви няма? Тази малка програма ще Ви свърши отлична работа за целта. Използвайки WinLock, Вие можете да не се безпокоите за това, че Вашите колеги ще получат свободен достъп през мрежата до Вашите лични файлове, или за това, че Вашите деца ще променят нещо във Вашите работни документи. Лиценз: Платен (Shareware).

Купи WinLock сега!
Купи WinLock Professional сега!

Официална страница
Изтегли: WinLock 9.1.2 (11.1 MB)
Изтегли: WinLock Professional 9.1.2 (11.0 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари