WinRAR 6.24 Beta 1 / 6.23 Final

16
59242

WinRAR e един от най-използваните и най-известните архиватори, поддържащи почти всички архивни формати.

Програмата е пълна откъм опции, има много възможности като сред тях са цепене на архив на парчета, защита на архив с парола, добавяне/премахване на информация от даден архив и много други.

Нормално WinRAR достига до 15 % по-добра компресия от конкурентите си, но това е при обикновени файлове. WinRAR има специална оптимизация за мултимедийни (аудио, видео) файлове, с която достига далеч по-добри резултати от останалите архиватори.

Програмата предлага пълна поддръжка на RAR и ZIP файлове, и възможност за четене (и раз-пакетиране) на CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ и UUE архиви. Може да създава и саморазпакетиращи се архиви, както и многотомни. Ако пък се предпочете „солиден“ архив, това повишава степента на компресия.

Максималният позволен размер на един RAR архив е около 9000 PB, т.е. над 9 млрд. GB – повече от достатъчно за близкото столетие. Няма лимит и за броят компресирани файлове в един архив, но при тестове с компресия на милиони файлове WinRAR е работил безупречно.

Друго важно предимство е поддръжката на методите за сигурност на файловете в NTFS файловата система.

Една от най-полезните възможности на WinRAR е поправката на архиви. Това той може да направи както за RAR, така и за ZIP архиви. Благодарение на тази малка благинка можете да забравите за повторното теглене на файлове заради някаква дребна повреда. Поддържа BZIP2, JAR (Java ARchive), и ACE 2.0 архиви. Лиценз: Платен (Shareware).

Повече за WinRAR можете да научите от нашата статия WinRAR – инсталация и инструкции за работа.

Промени в WinRAR 6.23 Final

Купи WinRAR сега!

Официална страница
Изтегли: WinRAR 6.23 Final за Windows 32-bit (3.16 MB)
Изтегли: WinRAR 6.23 Final за Windows 64-bit (3.42 MB)
Изтегли: RAR 6.23 Final за Linux (599 KB)
Изтегли: RAR 6.23 Final за MacOS (593 KB)

Изтегли: WinRAR 6.24 Beta 1 за Windows 32-bit (3.16 MB)
Изтегли: WinRAR 6.24 Beta 1 за Windows 64-bit (3.42 MB)
Изтегли: RAR 6.24 Beta 1 за Linux (599 KB)
Изтегли: RAR 6.24 Beta 1 за MacOS (593 KB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

16 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари