WinSnap 5.3.0

0
1602

WinSnap е малка и удобна програма с много възможности за създаване и редактиране на скриин шотове (screenshots). Допълнителни възможности са добавяне на плавни сенки, автоматично запазване на създадените изображенията, различни филтри и ефекти наподобяващи възможностите на Photoshop. WinSnap поддържа голямо разнообразие от формати на изображения.

WinSnap е просто брилянтна програма за правене на професионални скрийншоти по екрана. Създаваните с нея снимки са като излезли изпод Photoshop. Можете да задавате светкавично обработване на заснетите части от екрана с различни ефекти, предлагани от WinSnap: Ефекти по оцветяването (прави снимката черно-бяла, оцветява я в сепия – червеникавокафяво, инвертира цветовете); Ефекти по сянката (обгражда частично или пълно изображението ви с напълно реалистична сянка); Други ефекти (слага контур, воден знак, завърта скрийншота в по-непринудена поза и др.).

WinSnap безпроблемно снима прозорци с нестандартни форми; умее да съхранява направения скрийншот в различни графични формати (png, gif, jpg, bmp, tiff), да го изпраща към клипборда или да праща по email; има многоезичен интерфейс (поддържа Unicode); опция за автоматично записване; издава цъкащ звук при снимане. WinSnap може да снима в различни режими (на цял екран, само дадена програма, активния в момента прозорец, посочена от вас област и др.). Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в WinSnap 5.3.0:

  • Added official support for Windows 11
  • Added rounded corners and shadow detection for Windows 11
  • WinSnap recognizes square corners of windows in layouts
  • Improved object selection for some .Net GUI applications
  • Removed an extra folder and URL from Startup menu
  • Some other minor improvements and bug fixes

Официална страница
Изтегли: WinSnap 5.3.0 (3.93 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари