WinSnap 4.6.2

0
357

WinSnap е малка и удобна програма с много възможности за създаване и редактиране на скриин шотове (screenshots). Допълнителни възможности са добавяне на плавни сенки, автоматично запазване на създадените изображенията, различни филтри и ефекти наподобяващи възможностите на Photoshop. WinSnap поддържа голямо разнообразие от формати на изображения.

WinSnap е просто брилянтна програма за правене на професионални скрийншоти по екрана. Създаваните с нея снимки са като излезли изпод Photoshop. Можете да задавате светкавично обработване на заснетите части от екрана с различни ефекти, предлагани от WinSnap: Ефекти по оцветяването (прави снимката черно-бяла, оцветява я в сепия – червеникавокафяво, инвертира цветовете); Ефекти по сянката (обгражда частично или пълно изображението ви с напълно реалистична сянка); Други ефекти (слага контур, воден знак, завърта скрийншота в по-непринудена поза и др.).

WinSnap безпроблемно снима прозорци с нестандартни форми; умее да съхранява направения скрийншот в различни графични формати (png, gif, jpg, bmp, tiff), да го изпраща към клипборда или да праща по email; има многоезичен интерфейс (поддържа Unicode); опция за автоматично записване; издава цъкащ звук при снимане. WinSnap може да снима в различни режими (на цял екран, само дадена програма, активния в момента прозорец, посочена от вас област и др.). Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в WinSnap 4.6.2:

Updated style of the selected drawing and text objects
Drawing objects and font size are scaled now under high DPI
Fixed an issue with multiple instances of the settings dialog
Fixed an issue with switching UI style from Classic theme
Updated language files: Chinese Traditional, Farsi

Официална страница
Изтегли: WinSnap 4.6.2 (3.41 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за