WinTools.net 22.6

2
5990

WinTools.net съдържа в себе си набор от инструменти, повишаващи производителността на операционната система Windows. Включва:

Clean Uninstaller – решава проблема с дисковото пространство, грамотно премахва временните файлове, останали от инсталации, а също така може да контролира процеса на инсталация на програмите и да проследи, какви файлове и къде са били записани и какви промени са станали в регистъра на Windows и в системните файлове след инсталацията.

Scan Files – служи за периодично почистване на компютъра от временни и неизползвани файлове.

Scan Registry – е предназначен за периодично почистване на регистъра и отстраняване на грешни записи.

StartUp Manager – следи за всички записи за автоматично стартиране и позволява да се трият или добавят, а също така временно да се изключват записи.

Tweak UI – представлява набор от допълнителни настройки и възможности, влияещи на безопасността, производителността и удобството при ползване на операционната система и не влизащи в стандартната комплектация на Windows.

Net Tweaker – предназначен да повиши скоростта на предаване на данни чрез промяна на скритите мрежови настройки.

The Privacy – позволява да работите на компютъра без да оставяте следи от своята дейност, изтривайки всички временни файлове, включително кеша на браузъра.

Memory Booster – инструмент за мониторинг, почистване и оптимизация на оперативната памет. Той служи за повишаване на производителността на операционната система, освобождавайки оперативната памет от драйвери и процеси на Windows за приложения изискващи максимално натоварване на процесора и оперативната памет. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: WinTools.net Classic 22.6 (2.13 MB)
Изтегли: WinTools.net Professional 22.6 (2.14 MB)
Изтегли: WinTools.net Premium 22.6 (2.14 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари