Wise Disk Cleaner 11.0.1 Final

1
10459

Wise Disk Cleaner е безплатна програма, с приятен интерфейс и бърза работа, за сканиране и освобождаване на място на хард диска, чрез почистване на ненужните и временни файлове.

Дори потребител, който не е боравил с компютър ще може да почисти хард диска си с този инструмент. Програмата сканира повече от 50 типа ненужни или временни файлове и след това безплатно ги почиства.

Wise Disk Cleaner сканира за излишни файлове, които може да се натрупали с времето върху твърдия ви диск и да затормозяват работата му.

След сканирането, Wise Disk Cleaner ще ви предостави подробна информация за всеки един файл, за да можете да прецените дали желаете да ги изтриете. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за Wise Disk Cleaner можете да научите от нашата статия Wise Disk Cleaner – кратко ревю.

Промени в Wise Disk Cleaner 11.0.1 Final:

  • 1. Appearance upgraded: light mode and dark mode.
  • 2. Optimize the engine for scanning files, faster and safer.
  • 3. Skips UAC when Wise Disk Cleaner starts.
  • 4. Improved the rule of cleaning the Font cache, Log files, Explorer MRU list, and Recent Documents.
  • 5. Supported cleaning TikTok, Facebook Messenger, GitHub Desktop, IObitAdvancedSystemCare, IObitDriverBooster, AVG TuneUp, SkypeAlyzer, and Xmind.

Официална страница
Изтегли: Wise Disk Cleaner 11.0.1 Final (6.12 MB)
Изтегли: Wise Disk Cleaner 11.0.1 Portable Final (6.65 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари