Wondershare Data Recovery 7.0.0

1
889

Wondershare Data Recovery е универсален инструмент, с който може да  възстановите изтрити данни или случайно изгубени файлове от вашите твърди дискове и карти памет. Може да избирате от няколко начина за възстановяване  на данните  и  ограничите търсенето  по файлови типове. По  този начин  процеса се оптимизира  и се  получават  бързи и задоволителни  резултати.

Wondershare Data Recovery може да да изберете Wizard (съветник, който да ви напътства в процеса на възстановяване) или да преминете на ръчен режим с Manual Recovery. Можете също така да зададете типа на  файлове, които искате да търсите, мястото, където искате да търсите, или да активирате функцията Deep Scan. Тази функция е най-подходяща при търсенето на форматирани дискове, но отнема по дълго време за изпълнение.

Не е нужно да изчакате програмата да  приключи  напълно сканирането, за да видите възстановените файлове. Може да преглеждате файловете почти веднага, Wondershare Data Recovery ги визуализира в списък след като ги открие.

Функцията  „Помощ“, която идва с тази програма е скрита в падащо меню, достъпно само през една малка икона в горния десен ъгъл на екрана. За щастие, интерфейса  представя всичко по толкова ясен и рационален начин, че е  малко вероятно да имате  нужда от помощните файлове.

Wondershare Data Recovery работи добре, и е добър вариант както за начинаещи потребители, така и за по-напреднали. Пробната версия е пълнофункционална, и единственото ограничение е, че може да се възстанови  само файлове с обем от 100 MB общо.  След това, ще трябва да закупите пълен лиценз. Лиценз: Платен (Shareware).

 

Официална страница
Изтегли: Wondershare Data Recovery 7.0.0 (980 KB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
тор
тор
3 години

Wondershare Data Recovery 7.0.0 is bull shit it works for file smaller then 10 mb