X-Mouse Button Control 2.19.2

0
949

X-Mouse Button Control е удобна програма за преназначаване бутоните на компютърната мишка. X-Mouse Button Control дава възможност за използване на няколко профила с настройки, като превключването между тях става с помощта на горещи клавиши, както и при преместване на курсора в точно определен програмен прозорец. Тази функционалност на X-Mouse Button Control навярно ще се хареса на геймърите при игри, в които не се поддържат допълнителни бутони за мишките.

X-Mouse Button Control поддържа специален режим за левичари, при който някои бутони променят местата си. Възможно е записването на макроси, с помощта на които се стартират различни програми, възможно е регулирането силата на звука, заснемането на скрийншоти и още много други. Тези възможности са ценни за геймърите, понеже с натискането само на едни бутон е възможно задействането на верига от събития и действия, която може да даде сериозно преимущество пред другите играчи.

На практика, с помощта на X-Mouse Button Control е възможно автоматизирането на почти всички процеси в компютъра, без да се налага използването на скъпа мишка с много бутони – достатъчно е стандартна с пет бутона. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в X-Mouse Button Control 2.19.2:

  • #695 – Fixed crash when restoring desktop icons.
  • #693 – Checking profiles using keyboard does not enable apply button.
  • #692 – Fixed a problem with the BugTrap crash reporter failing to submit reports (silently).
  • #688 – Fixed a problem with ActivateOnHover timer causing multiple activations.
  • #674 – Added option to advanced settings to enable/disable re-install hooks on resume, fixed some memory (GDI Resource) leaks which may be the cause of the crash/lock-up

Официална страница
Изтегли: X-Mouse Button Control 2.19.2 (2.60 MB)

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари