XnConvert 1.79 Final

0
921

XnConvert е програма за лесно и бързо конвертиране на графични файлове, която поддържа над 400 графични формата в единичен или групов режим. Приложението се разработва за Windows, MacOSX и Linux.

Освен това, XnConvert дава възможност за преоразмеряване на изображенията, добавяне на воден знак, промяна на контраста, яркостта или наситеността на снимките, прилагане на филтри и много други.

XnConvert е лесна за използване програма, с която можете да обработвате по разнообразен начин различни изображения и снимки. Можете да конвертирате изображенията от еди формат в друг, като се поддържа едновремнно добавяне и обработка на цели папки с файлове.

Интерфейсът на програмата е организиран в табове, което улеснява прехода между отделните опции на програмата. Могат да се променят името, датата на създаване, EXIF-данните, рейтинга и други свойства на обработваните изображения. Достъпни са функции за Crop, огледално превръщане, преоразмеряване, промяна баланса на цветовете, изчистване на мета-данните, добавяне на текст и воден знак към изображенията и др.

Могат да се добавят и някои стандартни ефекти: „негативизиране“, „нормализиране“, „насищане“, „сепиа“-ефект, „замъгляване“, „зостряне“ и „омекотяване“. при все това, програмата е напълно безплатна и нейн автор е създателят на популярния виевер за изображения XnView. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в XnConvert 1.79 Final:

Many bugs fixed

Официална страница
Изтегли: XnConvert 1.79 за Windows x86 (14.9 MB)
Изтегли: XnConvert 1.79 за Windows x64 (15.6 MB)
Изтегли: XnConvert 1.79 за други OS

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за