xplorer² 4.0.0.2 Final

1
975

xplorer² е файлов и информационен мениджър, който се придържа към философията „ефективност посредством простота“. Без да преоткрива колелото, той интегрира най-добрите отличителни черти на Windows шел архитектурата в малък, ефективен и пестящ ресурси пакет, който веднага заработва за Вас.

Но погледнете малко по-внимателно и ще откриете цял нов свят под повърхността, който предлага власт, точност и гъвкавост, и ще увеличи Вашата всекидневна продуктивност до краен предел.

xplorer² е изграден на базата на Windows Explorer и добавя множество полезни и интересни функции. Наред с това този мениджър е изключително лек, компактен и лесен за работа.

С допълнителните възможности за потребителска настройка, два панела за работа и възможност за използване на табове, вие можете да откриете своя заместник на стандартния файлов мениджър за MS Windows. Лиценз: Платен (Shareware).

Повече за xplorer2 можете да научите от нашата статия xplorer² – кратко ревю.

Промени в xplorer² 4.0.0.2 Final:

* [P] drag-drop FROM deep (long pathname) folders into normal folders works (for left mouse dragging only)

* [U] fast desktop search works in removable USB drives, as long as you have them added in the search index (through control panel’s indexing options)

* [U] programmable column STR() function works on numbers returned by FBYTES function, effectively extracting actual text from files (instead of hexadecimal data). This is meant for plain text files only.

* $D token for mass rename command always translates to a real date, regardless of any „friendly dates“ setting. The lowercase $d version inserts date without time.

[4.0.0.1] 5 Mar 18 –––––-

* [U] Added programmable column function INT() that converts a string to a number. Useful for managing bytes returned from FBYTES function (up to 4 bytes)

* A few bugs fixed for WCX plugins. If you are using the 7-zip NSE plugin there’s a bugfix for that too:
http://zabkat.com/blog/compressed-folder-shell-extension.htm

Официална страница
Изтегли: xplorer² 4.0.0.2 Final 32-bit (2.13 MB)
Изтегли: xplorer² 4.0.0.2 Final 64-bit (2.23 MB)

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
1 Автори на коментарите
Весо Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Весо
Весо

Ползвам Lite версията от много години и съм доволен. Разполага с всички основни действия и най-важното за мен – двупанелен. Свикнал съм с него.