xplorer² 4.0.0.1 Final

1
902

xplorer² е файлов и информационен мениджър, който се придържа към философията „ефективност посредством простота“. Без да преоткрива колелото, той интегрира най-добрите отличителни черти на Windows шел архитектурата в малък, ефективен и пестящ ресурси пакет, който веднага заработва за Вас. Но погледнете малко по-внимателно и ще откриете цял нов свят под повърхността, който предлага власт, точност и гъвкавост, и ще увеличи Вашата всекидневна продуктивност до краен предел.

xplorer² е изграден на базата на Windows Explorer и добавя множество полезни и интересни функции. Наред с това този мениджър е изключително лек, компактен и лесен за работа. С допълнителните възможности за потребителска настройка, два панела за работа и възможност за използване на табове, вие можете да откриете своя заместник на стандартния файлов мениджър за MS Windows. Лиценз: Платен (Shareware).

Повече за xplorer2 можете да научите от нашата статия xplorer² – кратко ревю.

Промени в xplorer² 4.0.0.1 Final:

* [U] Added programmable column function INT() that converts a string to a number. Useful for managing bytes returned from FBYTES function

* A few bugs fixed for WCX plugins. If you are using the 7-zip NSE plugin there’s a bugfix for that too:
http://zabkat.com/blog/compressed-folder-shell-extension.htm

Официална страница
Изтегли: xplorer² 4.0.0.1 Final 32-bit (2.13 MB)
Изтегли: xplorer² 4.0.0.1 Final 64-bit (2.23 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

1 коментар за "xplorer² 4.0.0.1 Final"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Весо
Весо

Ползвам Lite версията от много години и съм доволен. Разполага с всички основни действия и най-важното за мен – двупанелен. Свикнал съм с него.