xplorer² 5.1.0.2 Final

1
2662

xplorer² е файлов и информационен мениджър, който се придържа към философията „ефективност посредством простота“. Без да преоткрива колелото, той интегрира най-добрите отличителни черти на Windows шел архитектурата в малък, ефективен и пестящ ресурси пакет, който веднага заработва за Вас.

Но погледнете малко по-внимателно и ще откриете цял нов свят под повърхността, който предлага власт, точност и гъвкавост, и ще увеличи Вашата всекидневна продуктивност до краен предел.

xplorer² е изграден на базата на Windows Explorer и добавя множество полезни и интересни функции. Наред с това този мениджър е изключително лек, компактен и лесен за работа.

С допълнителните възможности за потребителска настройка, два панела за работа и възможност за използване на табове, вие можете да откриете своя заместник на стандартния файлов мениджър за MS Windows. Лиценз: Платен (Shareware).

Повече за xplorer2 можете да научите от нашата статия xplorer² – кратко ревю.

Промени в xplorer² 5.1.0.2 Final:

* Sadly the new mass rename mode that maintains selection turned out to be very slow, so an advanced registry setting called nMaxSlowRename was added to control the behavior. If you are not interested in successive renaming steps, set it to 0, so all renames finish quickly as previously. Otherwise, „slow“ rename mode will be used only when few files are to be renamed, the limit being nMaxSlowRename. Only use it if you plan to rename the same set of files in steps.

Официална страница
Изтегли: xplorer² 5.1.0.2 Professinal Final за Windows 32-bit (2.79 MB)
Изтегли: xplorer² 5.1.0.2 Professinal Final за Windows 64-bit (2.68 MB)

Изтегли: xplorer² 5.1.0.2 Ultimate Final за Windows 32-bit (2.82 MB)
Изтегли: xplorer² 5.1.0.2 Ultimate Final за Windows 64-bit (2.70 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари