xplorer² 3.5.0.2 Final

1
714

xplorer² е файлов и информационен мениджър, който се придържа към философията “ефективност посредством простота”. Без да преоткрива колелото, той интегрира най-добрите отличителни черти на Windows шел архитектурата в малък, ефективен и пестящ ресурси пакет, който веднага заработва за Вас. Но погледнете малко по-внимателно и ще откриете цял нов свят под повърхността, който предлага власт, точност и гъвкавост, и ще увеличи Вашата всекидневна продуктивност до краен предел.

xplorer² е изграден на базата на Windows Explorer и добавя множество полезни и интересни функции. Наред с това този мениджър е изключително лек, компактен и лесен за работа. С допълнителните възможности за потребителска настройка, два панела за работа и възможност за използване на табове, вие можете да откриете своя заместник на стандартния файлов мениджър за MS Windows. Лиценз: Платен (Shareware).

Повече за xplorer2 можете да научите от нашата статия xplorer² – кратко ревю.

Промени в xplorer² 3.5.0.2 Final:

* global registry option nTagRectWidth controls the pixel width of the color tag rectangle. Make it thicker if you want more pronounced borders but if it is too thick it may conceal the filename letters

* some fixes for windows 10 latest build 16299

* during large file copies and other lengthy operations xplorer² won’t allow your system to go to sleep

Официална страница
Изтегли: xplorer² 3.5.0.2 Final 32-bit (2.13 MB)
Изтегли: xplorer² 3.5.0.2 Final 64-bit (2.23 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

1 коментар за "xplorer² 3.5.0.2 Final"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка