xplorer² 3.4.0.4 Final

0
477

xplorer² е файлов и информационен мениджър, който се придържа към философията „ефективност посредством простота“. Без да преоткрива колелото, той интегрира най-добрите отличителни черти на Windows шел архитектурата в малък, ефективен и пестящ ресурси пакет, който веднага заработва за Вас. Но погледнете малко по-внимателно и ще откриете цял нов свят под повърхността, който предлага власт, точност и гъвкавост, и ще увеличи Вашата всекидневна продуктивност до краен предел.

xplorer² е изграден на базата на Windows Explorer и добавя множество полезни и интересни функции. Наред с това този мениджър е изключително лек, компактен и лесен за работа. С допълнителните възможности за потребителска настройка, два панела за работа и възможност за използване на табове, вие можете да откриете своя заместник на стандартния файлов мениджър за MS Windows. Лиценз: Платен (Shareware).

Повече за xplorer2 можете да научите от нашата статия xplorer² – кратко ревю.

Промени в xplorer² 3.4.0.4 Final:

* file comments can be READ from DESCRIPT.ION files — but still xplorer² writes comments the windows way or using alternate data streams. Such comments die out if you move the file and it separates from its original DESCRIPT.ION. Half measure really!

* [P] better long path support for windows 10 build build 15063 (redstone 2) and later

* all lowercase tokens $n $p etc (used in command templates) when 8.3 paths are not available are automatically quoted, if they contain any spaces. Ditto for various export text commands that generate 8.3 names (Alt+Shift+C)

* some of the custom controls like tabs and docking panels work better with accessibility for the disabled (and for autohotkey scripters too!)

* [P] global setting szGrepWhiteListTypes is a comma separated list of extensions that are white listed for text search (using filters). If you have problems searching in office_X (docx etc) file types, make sure you add the problematic extensions in this list

* a few bugs fixed

Официална страница
Изтегли: xplorer² 3.4.0.4 Final 32-bit (2.13 MB)
Изтегли: xplorer² 3.4.0.4 Final 64-bit (2.23 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

Извести ме за
avatar
wpDiscuz