xplorer² 4.5.0.1 Final

1
2081

xplorer² е файлов и информационен мениджър, който се придържа към философията „ефективност посредством простота“. Без да преоткрива колелото, той интегрира най-добрите отличителни черти на Windows шел архитектурата в малък, ефективен и пестящ ресурси пакет, който веднага заработва за Вас.

Но погледнете малко по-внимателно и ще откриете цял нов свят под повърхността, който предлага власт, точност и гъвкавост, и ще увеличи Вашата всекидневна продуктивност до краен предел.

xplorer² е изграден на базата на Windows Explorer и добавя множество полезни и интересни функции. Наред с това този мениджър е изключително лек, компактен и лесен за работа.

С допълнителните възможности за потребителска настройка, два панела за работа и възможност за използване на табове, вие можете да откриете своя заместник на стандартния файлов мениджър за MS Windows. Лиценз: Платен (Shareware).

Повече за xplorer2 можете да научите от нашата статия xplorer² – кратко ревю.

Промени в xplorer² 4.5.0.1 Final:

* editor² build 2971 adds automatically managed frequent document list in FILE menu

* when switching to single pane mode, all tabs from old (closed) pane are saved, so you can restore them when you turn dual pane mode back on.

Официална страница
Изтегли: xplorer² 4.5.0.1 Professinal Final за Windows 32-bit (2.72 MB)
Изтегли: xplorer² 4.5.0.1 Professinal Final за Windows 64-bit (2.75 MB)

Изтегли: xplorer² 4.5.0.1 Ultimate Final за Windows 32-bit (2.74 MB)
Изтегли: xplorer² 4.5.0.1 Ultimate Final за Windows 64-bit (2.79 MB)

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари