Yahoo! Messenger 7.5.0.814 Beta

7
31

Yahoo! Messenger е напълно равностоен чат клиент на всички други. Дори може би повече от равностоен. С възможностите си за обменяне на съобщения (chat), гласови съобщения (voice chat), трансфер на файлове, видео конферентни връзки (видео чат с web камери), програмата има много стабилни позиции в битката на чат-клиентите. Лиценз: Freeware.

Официална страница: messenger.yahoo.com
Download: Yahoo! Messenger 7.5.0.814 Beta | BG Mirror (8.00 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

7 коментара за "Yahoo! Messenger 7.5.0.814 Beta"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
poisk
poisk

Това финална версия ли е ?

poisk
poisk

Еми напишете го де. Че и на сайта им не пише дали е бета или не, а да инсталирам само за да разбера че още не е финалната… 🙁

Белгиеца
Белгиеца
Ще трябва да го преслушам някой ден и тоя VoIP клиент да го видя що струва, ама като не обясняват почти нищо на сайта им и все отлагам за после. Не щат да кажат на кои кодеци им работи програмата и това е, трябва да го инсталираш на два компютъра и да се занимаваш да го sniff-ваш сам за да разбереш какви ги върши. В аудио файлчето което са сложили за прослушване са прибавили нехарактерни за VoIP шумове върху гласа на жената, който пък е обсолютно ненакъсан и от там и съмнението за фалшификация. Ама карай … ще го преслушам… Виж още »
pavl0v
pavl0v

Какви са системните изисквания за да може да се ползва пълноценно тоя месенджър?

lordjohn
lordjohn

Какво значи пълноценно?
PIII/550MHz, 256 RAM, Win98ME и WinXP. Това е най-ниското с което съм работил и съм провеждал видеоконференции със САЩ. Но за добра конференция ,както знаеш,от съществено значение е и I-net връзката. Особено за видео. Само войс не товари.
Yahoo купиха и DialPad и в момента предлагат и VoIP на доста ниски цени. Това естествено не ни топли засега в България, но го има все пак.

wpDiscuz