ZipGenius 6.3.2.3116

0
126

ZipGenius може спокойно да замени използваният до сега от вас архиватор. Чете 21 архивни формати и има доста нови развити възможности. Асоциирането и деасоциирането към архивните файлове става лесно, има секция за backup, работа с FTP, публикуване в WEB, дава статистика на процентното съдържание на различните типове файлове в архива, лесно конвертиране в ЕХЕ, богато меню от десния бутон на мишката.

Архиваторът ZipGenius се отличава с приятен и лесен за разучаване интерфейс и богати функционални възможности. Към създаването на стандартни ZIP-архиви, Zip Genius може да прави и саморазопаковащи се.

С този безплатен архивен пакет можете свободно да работите с RAR, ARJ, ACE, CAB, SQX, също така с файлове на OpenOffice.org и още много. Като се добави и това, че е безплатен много вероятно е ако го пробвате да ви стане любим архиватор.

Ако това дотук ви се е сторило малко като функционалност, то тогава ZipGenius ще ви предложи и възможност за снемане на изображения от TWAIN устройства, т.е. ще можете да си сканирате снимки, без да излизате от архивиращата програма. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Екрани: ZipGenius
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: ZipGenius 6.3.2.3116 Standard Edition (6.21 MB)
Изтегли: ZipGenius 6.3.2.3116 Suite Edition (9.75 MB)

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари