Zortam Mp3 Media Studio 31.10

0
4087

Zortam Mp3 Media Studio е програма тип „всичко в едно“ насочена за работа с MP3 файлове. С нея ще можете да подредите и организирате MP3 колекцията си, да рипвате вашите аудио дискове, редактирате ID таговете им, да ги нормализирате, да ги конвертирате в един от многото поддържани файлови формати, да свалите текста на песните и обложката на албума.

Zortam Mp3 Media Studio може да генерира отчети, да експортира ID3 тагове в HTML или CSV файлове, да управлявате плейлисти, да копирате ID3v1 в ID3v2 и обратно, да търсите, и много други.

Zortam MP3 Media Studio включва MP3 органайзер и ID3 редактор на тагове, CD рипър с поддръжка за CDDB и ID3, конвертор от WAV в MP3 и от MP3 в WAV, нормализатор за уеднаквяване на силата на звука при MP3 файловете и мениджър за списъци с песни (play list manager). С нея можете също да търсите MP3-ки и да променяте имената на файловете като използвате ID3 таговете.

Zortam Mp3 Media Studio предлага и възможност за изискване на допълнителна информация от Интернет относно изпълнител, албум или конкретна песен. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Zortam Mp3 Media Studio 31.10

Официална страница
Изтегли: Zortam Mp3 Media Studio 31.10 за Windows 32-bit (34.0 MB)
Изтегли: Zortam Mp3 Media Studio 31.10 за Windows 64-bit (36.2 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари