Zortam Mp3 Media Studio 25.60

0
978

Zortam Mp3 Media Studio е програма тип „всичко в едно“ насочена за работа с MP3 файлове. С нея ще можете да подредите и организирате MP3 колекцията си, да рипвате вашите аудио дискове, редактирате ID таговете им, да ги нормализирате, да ги конвертирате в един от многото поддържани файлови формати, да свалите текста на песните и обложката на албума.

Zortam Mp3 Media Studio може да генерира отчети, да експортира ID3 тагове в HTML или CSV файлове, да управлявате плейлисти, да копирате ID3v1 в ID3v2 и обратно, да търсите, и много други.

Zortam MP3 Media Studio включва MP3 органайзер и ID3 редактор на тагове, CD рипър с поддръжка за CDDB и ID3, конвертор от WAV в MP3 и от MP3 в WAV, нормализатор за уеднаквяване на силата на звука при MP3 файловете и мениджър за списъци с песни (play list manager). С нея можете също да търсите MP3-ки и да променяте имената на файловете като използвате ID3 таговете.

Zortam Mp3 Media Studio предлага и възможност за изискване на допълнителна информация от Интернет относно изпълнител, албум или конкретна песен. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Zortam Mp3 Media Studio 25.60:

added mini player mode
switch application from maxi to mini mode and vice versa
automatically recognition of any Mp3 file using fingerprint technology, so you can tag your Mp3 files even if they do not have any information at all
batch mode for adding album arts and lyrics to Mp3 files
batch mode for Mp3 normalization (default level is 94.5 dB)
calculate BPM (Beats Per Minute) of Mp3 files
YouTube To Mp3 Downloader (Converter) with auto tag options
added visualization plugins and visualization plugin DirectX SDK for creating new visualizations  dll plugins.

Официална страница
Изтегли: Zortam Mp3 Media Studio 25.60 (23.1 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за