ZWCAD+ 2022 SP2

0
268

ZWCAD+ е програма за дву- и триизмерно проектиране, подходяща за архитекти, дизайнери и проектанти. ZWCAD+ работи с DWG и DXF файловите формати, като по този начин е осигурена пълна съвместимост с файловете, създадени с помощта на AutoCAD. Удобната работа е осигурена от обичайния интерфейс и възможността за импортиране на менюта, създадени чрез AutoCAD. Командите и бутоните са същите, като в AutoCAD и може бързо да се започне работа с ZWCAD+ без необходимост от ново обучение.

ZWCAD+ е разработена на базата на ntelliCAD и е отлична алтернатива на AutoCAD. Над 50,000 различни специалиста от 50 държави, включително специалистите на Honda, CIMS, Panasonic, Haier Group, Epson Corporate, Alcatel-Lucent, CITIZEN, Thorn Lighting, GP Batteries International използват предимно ZWCAD+. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: ZWCAD+ 2022 SP2 за Windows 32-bit (449 MB)
Изтегли: ZWCAD+ 2022 SP2 за Windows 64-bit (490 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари