Идва Motorola One Macro

0
1470

Съвсем скоро в целия свят ще стартират продажбите на смартфона One Macro на Motorola. А сега в уеб пространството се появиха редица снимки, които дават възможност да си представим как ще изглежда новото мобилно устройство.

Новият смартфон има капкообразен прорез в горната част на екрана, предназначен за предната камера и ясно изразени рамки в горната и долната част на дисплея.

На задния панел са поставени четирите оптични сензора на основната камера. Трите обектива заедно със светодиодната фотосветкавица образуват един общ модул, над който е поставен четвъртият фотосензор със собствената си оптика. На снимките се вижда, че задният панел е покрит с преливащ градиентен цвят.

В долната част на устройството се вижда USB Type-C порт за зареждане и обмен на данните, говорител и микрофон. Бутонът за захранването и регулатора силата на звука са поставени отдясно, а слотът за SIM карата – отляво. Стилът на Motorola е запазен – точно под логотипа на компанията се намира скенерът за пръстови отпечатъци.

За хардуера е известно, че се използва Helio P60, 2 или 3 GB оперативна памет и 64 GB флаш диск. Размерът на диагонала е 6,1 инча, а според други източници – 6,2 инча. Резолюцията на екрана е 1520х720 пиксела. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 4000 mAh.

Прогнозната цена на смартфона Motorola One Macro е $200.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за