Изтекоха данни за смартфона LG Optimus Sol

0
30

Дълго преди официалния анонс на смартфона LG Victor, който ще се появи на пазара под названието LG Optimus Sol, германският ресурс Bestboyz е успял да получи един от прототипите на бъдещите устройства и да направи няколко снимки и кратък видеоклип на апарата.

Смартфонът LG Optimus Sol, обозначаван и с индекса E730, е типичен Android-смартфон. Устройството се позиционира в средния клас „умни телефони“ и е базирано на процесор с тактова честота 1 GHz.

LG Optimus Sol е снабден с 3,8-инчов капацитивен сензорен Nova-дисплей с резолюция 480 х 800 пиксела, 5-мегапикселова камера, 0,3-мегапикселова камера за видеоразговори, модули Wi-Fi 802.11b/g/n и Bluetooth 3.0 и GPS приемник, а освен това поддържа технологиите Wi-Fi Direct и DLNA. Всичко това е затворено в корпус с елегантен дизайн и работи под управлението на операционната система Android 2.3 Gingerbread.

Ресурсът съобщава, че смартфонът LG Optimus Sol ще се появи на германския пазар до края на текущото тримесечие на ориентировъчната цена от 300 евро без сключване на договор, след което ще започнат продажбите му и в други региони на Европа.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за