Първото официално видео на Apple за смартфоните iPhone 7 и iPhone 7 Plus

2
285

Apple публикува нов видеоклип, демонстриращ възможностите на флагманските смартфони iPhone 7 и iPhone 7 Plus. Клипът е публикуван в официалния канал на корпорацията в YouTube.

 

Apple поставя основния акцент върху новите камери на iPhone 7 и iPhone 7 Plus. Осен това компанията от Купертино демонстрира добрата защита от вода, стерео високоговорителите, подобренията на дисплея, по-мощната акумулаторна батерия и някои други нововъведения.

В iPhone 7 Plus добавихме втора камера. Това означава, че iPhone 7 Plus има две 12 MP камери. Едната е с 28 мм широкоъгълен обектив, същият като в iPhone 7, а втората е с 56 мм с телеобектив. С двата обектива ние разполагаме със смартфон с оптична стабилизация на изображението и с оптичен зум“ – каза вицепрезидентът на Apple по маркетинг Фил Шилер.

Официалната презентация на iPhone 7 и iPhone 7 Plus се състоя на 7-ми септември в Сан Франциско. Флагманските смартфони използват четириядрения процесор от ново поколение A10 Fusion и имат добре защитени от праха и влагата корпуси.

По време на презентацията Apple съобщи, че новата основна камера има апертура F/1,8 и оптична стабилизация на изображението, която е 60% по-бърза от предишните модели.

 

България е включена във втората вълна за разпространение на iPhone заедно с Андора, Бахрейн, Босна и Херцеговина, Унгария, Гърция, Кипър, Кувейт, Латвия, Словакия, Естония, Чехия и други.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари