Сглоби си сам: компонент за Google Pixel 3 XL се появяват в eBay

0
510
Google Pixel 3 XL

Въпреки че до излизането на Google Pixel 3 XL остава повече от месец, в интернет площадката eBay се появиха акумулаторните батерии за бъдещия смартфон. Информацията е на XDА. Батериите се предлагат само от един ритейлър и струват $22.

Към днешен ден продавачът разполага с три акумулаторни батерии за Google Pixel 3 XL. Той твърди, че и трите батерии са истински, понеже техният идентификатор и капацитет са съвсем същите със смартфона, появил се в FCC.

Напълно естествено е възникването на съмнения относно въпросния компонент. Но изглежда на този ритейлър може да се вярва, понеже той има 98,7% положителни отзиви в eBay и статута на най-добър продавач, който на практика не може да бъде подлъган или измамен.

Но колкото и ексклузивна да е тази акумулаторна батерия за бъдещия Google Pixel 3 XL, нейното закупуване няма особен смисъл. Това е все едно да се закупи прототипа на новото мобилно устройство. Дори и батерията да не принадлежи на някоя бракувана партида, тя едва ли ще може да се използва за нещо след излизането на Google Pixel 3 XL на пазара. Но може би конкуренцията ще се заинтересува.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари