Стартираха предварителните продажби на смартфона LG G8 ThinQ

4
509

LG реши да не изостава от пазарните тенденции и представи на събитието MWC 2019 флагманския смартфон V50 ThinQ с поддръжката 5G мобилните мрежи. На изложението бе анонсиран и смартфона LG G8 ThinQ с дисплей, поддържащ технологията Crystal Sound OLED за използване на OLED матрицата като мембрана на говорител за възпроизвеждане на звук. Телефонът има тройна основна камера и поддържа технологията Air Motion за управление чрез жестове.

Телефонът е оборудван с 6,1-инчов OLED дисплей с резолюция 3120х1440 пиксела (564 ppi) и поддържа HDR10 стандарта. В горната част на екрана има прорез, в който са поместени предната камера и Time-of-Flight сензора, който тук се нарича Z Camera.

Основната камера е двойна с резолюция 12+16 МР. Първият сензор е стандартен, а вторият – широкоъгълен. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 3500 mAh. Използва се технологията за бързо зареждане Quick Charge 3.0 (чрез USB Type-C порта)

Днес в уеб пространството бе публикувана информация, че продажбите на смартфона LG G8 ThinQ стартират на 15-ти март тази година в Южна Корея. Глобалните продажби се очакват да започнат на 22-ри март. Цената на телефона както Южна Корея, така и в другите страни е $792. Производителят е намерил начин да не повишава цената на своя нов смартфон, най-вероятно за да може да конкурира Samsung Galaxy S10e.

Освен това, LG включва в гаранцията на своя нов смартфон подмяната на дисплея в рамките на една година от продажбата.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
ЦенкоДаниел ДесподовBarni Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Barni
Barni

В България няма откъде да бъде закупен, както и V50!

Ценко
Ценко

“Основната камера е двойна с резолюция 12+16 МР“ Г-н Десподов,сигурен ли сте в това което пишете?

Ценко
Ценко

Благодаря за пояснението.