C15 Pro: първият смартфон на OUKITEL с капкообразен прорез излиза следващата седмица

0
316

18-ти март е важна дата за OUKITEL, понеже именно тогава се навършват 4 години от създаването на бранда. На тази дата компанията ще представи на пазара своя най-нов смартфон OUKITEL C15 Pro. Тогава ще започнат глобалните продажби на смартфона със системата върху чипа MT6761, благодарение на която C15 Pro e един от най-мощните телефони с 4-ядрен процесор. Колко всъщност бърз ще бъде? OUKITEL Lab тества неговата производителност с най-новите бенчмаркове, за да демонстрира неговата бързина.

OUKITEL C15 Pro се базира на най-новата SoC MT6761 на MediaTek с четири Cortex A53 процесорни ядра, работещи с тактова честота 2,0 GHz, характерна предимно за 4-ядрените процесори от подобен тип. Интегрираният графичен ускорител е MT6761 работи с честота 660MHz, която дори е по-висока от честотата на графичното ядро в 8-ядрения MT6762. Комбинацията от мощни процесорни ядра и графичен ускорител, осигурява по-висока скорост за изпълнение на задачите и плавна работа на графичните приложения.

За да даде по-ясна представа за производителността, OUKITEL Lab тества C15 Pro в бенчмарка AnTuTu, както и в реалния свят. След неколкократни тестове средният резултат на C15 Pro в AnTuTu е 64 000 точки, което е много по-високо от всички останали смартфони с 4-ядрени процесори на пазара. Повечето смартфони със SoC MT6739 достигат около 40 000 точки в AnTuTu.

Синтетичните тестове на AnTuTu дават само предварителна ориентация. C15 Pro е тестван чрез HD видеа, игри, сърфиране в уеб пространството, пазаруване в онлайн магазините и други. Възпроизвеждането на видео е детайлно и гладко, дори и при превъртане напред и назад. Като за смартфон от начално ниво, при игрите C15 Pro не може да се сравни с флагманските устройства, но се представя удивително добре. Независимо дали показва кадри или бърз екшън, C15 Pro се държи много по-добре от който и да било друг смартфон от начално ниво. Днес онлайн пазаруването е особено популярно и C15 Pro е тестван в AliExpress. Всички изображения се зареждат доста бързо, без да се забелязва забавяне или лаг. При многозадачната работа приложенията реагират незабавно.

OUKITEL съобщава, че световните продажби на смартфона C15 Pro стартират на 18-ти март в AliExpress. C15 Pro е най-мощният 4-ядрен смартфон, който победи всички други модели от този тип. По случай настъпването на четвъртата годишнина от създаването на бранда, OUKITEL предлага новия C15 Pro с голяма отстъпка. Можете да вземете този мощен и красив смартфон само за $69,99 през периода на промоцията. Това определено е най-изгодната цена за подобен производителен 4-ядрен телефон. Харесвали ви C15 Pro? Кликнете тук, за да разберете всички подробности за новия C15 Pro.


Платено съобщение

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за