Elephone P9000 получи Android 7

6
8

Представеният преди повече от година Elephone P9000 – доста добър смартфон и един от най-популярните сред моделите на тази компания.

За него дълго време бе обещаван Android 7 и седем месеца след това обновлението вече е готово. Преди 7 месеца производителя заяви, че този модел ще получи Nougat. През ноември дори бе пусната бета версия на фърмуера, в която липсваха бъгове. Сега обаче се появи стабилна версия.

Спомнете си, че в „седмицата“ има разделение на екрана, подобрена работа с известията и по-ефективно работи енергоспестяващия режим Doze. Също така се говори, че във фърмуера са включени актуализации за безопасността от Google, въпреки че в описанието това не се споменава.

Актуализацията „тежи“ около 1 GB. Тя може да бъде изтеглена от форума на производителя, а там можете да намерите и инструкции за фърмуера.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

6 коментара за "Elephone P9000 получи Android 7"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Kaлин
Kaлин

Така да Андроидите – първо чакаш нов Андроид, после чакаш производителя да пусне ъпгрейд. Ако след една година дочакаш – значи си щастливец. Повечето изобщо недочакват 🙂

assa
assa

С андроид не си толкова обвързан с ъпдейтите, защото можеш и без тях.

Калин
Калин

И всички дупки по сигурността си остават така, както са си 😀

Гадьо
Гадьо

Май не правиш разлика между update и upgrade? Това че не си си инсталирал Андроид 7, не значи, че не получаваш ъпдейти за сигурността на Андроид 6.

Balkan
Balkan

Получавам ъпдейти всеки месец за Андроида на моя телефон.

Калин
Калин

Браво 😀