Elephone P9000 получи Android 7

6
16

Представеният преди повече от година Elephone P9000 – доста добър смартфон и един от най-популярните сред моделите на тази компания.

За него дълго време бе обещаван Android 7 и седем месеца след това обновлението вече е готово. Преди 7 месеца производителя заяви, че този модел ще получи Nougat. През ноември дори бе пусната бета версия на фърмуера, в която липсваха бъгове. Сега обаче се появи стабилна версия.

Спомнете си, че в „седмицата“ има разделение на екрана, подобрена работа с известията и по-ефективно работи енергоспестяващия режим Doze. Също така се говори, че във фърмуера са включени актуализации за безопасността от Google, въпреки че в описанието това не се споменава.

Актуализацията „тежи“ около 1 GB. Тя може да бъде изтеглена от форума на производителя, а там можете да намерите и инструкции за фърмуера.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

6 коментара за "Elephone P9000 получи Android 7"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Kaлин
Kaлин

Така да Андроидите – първо чакаш нов Андроид, после чакаш производителя да пусне ъпгрейд. Ако след една година дочакаш – значи си щастливец. Повечето изобщо недочакват 🙂

assa
assa

С андроид не си толкова обвързан с ъпдейтите, защото можеш и без тях.

Калин
Калин

И всички дупки по сигурността си остават така, както са си 😀

Balkan
Balkan

Получавам ъпдейти всеки месец за Андроида на моя телефон.

Калин
Калин

Браво 😀

Гадьо
Гадьо

Май не правиш разлика между update и upgrade? Това че не си си инсталирал Андроид 7, не значи, че не получаваш ъпдейти за сигурността на Андроид 6.