HTC представиха малък телефон като допълнение към Butterfly

2
177

Мислите, че HTC Butterfly има добри спецификации, но ви се струва твърде голям и неудобен за ползване? От тайванската компания са намерили решение на този проблем. Наскоро те представиха продукт на име HTC Mini, който прилича на обикновен телефон с издължена форма и който е направен така, че да работи съвместно с Butterfly. HTC Mini е нещо като допълнителен аксесоар към смартфона.

Устройството има бутони с цифри и малък екран и може да служи за дистанционно управление на Butterfly, когато смартфонът е свързан към по-голям дисплей (като телевизор), например. Mini може да се използва и за набиране на телефонни номера, за четене на съобщения и събития в календара и за контролиране на спусъка на камерата на Butterfly, когато е свързан към друго устройство.

Тук веднага може да изникне въпроса: „Каква е логиката да се прави втори телефон към някой, който така или иначе е прекалено голям?“ Изглежда обаче от HTC смятат, че логика има – потребителите биха могли да носят „фаблетите“ си в чантата, а този малък телефон – в джоба на връхната си дреха. Дали този маниер ще се възприеме от потребителите е съвсем друг въпрос.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари