HTC DROID DNA

1
18

Един от смартфоните, който до сега бе в сферата на слуховете и догадките, днес получи своето официално прес-изображение и с това се потвърди неговото съществуване.

Моделът Droid DNA, който е поредният за HTC, на който се разчита да оправи финансовото им положение до сега бе известен с много имена като HTC DLX и Droid Incredible X. Интересното за него е, че той е поредното устройство, попадащо в категорията между телефон и таблет, която в последно време става все по-популярна.

Апаратът, който работи с LTE мрежите ще се продава първоначално на територията на САЩ от мобилния оператор Verizon Wireless, а по предварителни данни знаем, че HTC Droid DNA ще работи с четириядрен 1,5 Ghz процесор Qualcomm Snapdragon S4 Pro и ще работи с операционна система Android 4.1 Jelly Bean.

Сред останалите спецификации, на които разчита телефона са 5-инчовият сензорен екран, работещ с резолюция 1080p, 2GB RAM, 16 GB вградена памет, 8-мегапискелова камера и батерия с капацитет от 2500 мАч.

Цените на новият модел на HTC ще са между $199 и $249 в зависимост от избрания договор.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Fixt00l
Fixt00l

Защо всички култови телефони ( заедно с недоразумението Айфоня ) трябва да ги правят с вградени батерии ? ! Това е крайно несериозно за толкова скъпо устройство, отрязва много възможности и е рискова инвестиция.Същото е и положението с култовия Motorola Droid Razr Maxx…