Начало Телефони LG представи безрамковия смартфон G7 ThinQ с висококачествен звук

LG представи безрамковия смартфон G7 ThinQ с висококачествен звук

11

LG официално представи флагманския смартфон G7 ThinQ. Устройството има ярък дисплей, топ-хардуер и великолепна камера.

Смартфонът е оборудван с 6,1-инчов дисплей с резолюция 3120х1440 пиксела и съотношение на страните 19,5:9. В горната част на екрана има малък прорез за предната камера и високоговорителя за разговори. Прорезът може да бъде скрит по софтуерен път от настройките.

Производителят подчерта, че LCD матрицата предлага максимална яркост 1000 кандела на квадратен метър. Поддържат се 100% от DCI цветовото пространство. При това консумацията на този екран е с 30% по-ниска от предишните дисплеи на LG.

Телефонът използва процесора Snapdragon 845 и има 4 или 6 GB оперативна памет, 64 или 128 GB флаш-диск и слот за microSD карти. Използва се 3000 mAh батерия с технология за бързо, както и безжично зареждане.

Основата камера е двойна с резолюция 16+16 мегапиксела. Апертурата на единия сензор е F/1,6, а на другия – F/1,9, за да се постигне ъгъл на виждане 107 градуса. Предната камера е 8 МР. При фотографиране може да се използва вградения изкуствен интелект.

Устройството е водоустойчиво, понеже има защита от клас IP68. Предвиден е отделен клавиш за стартирането на виртуалния помощник Google Assistant. Поставени са говорители Boombox (39% по-висока мощност), както и специализиран Hi-Fi Quad DAC чип, осигуряващ изключително високо качество на аудиото. Поддържа се технологията DTS: X, осигуряваща 3D ефект и с обикновени слушалки.

Цената на LG G7 ThinQ не бе обявена.

wpDiscuz
 Докладвайте този коментар